Med islandshest på Gamle Kongevei 24.-28. juli

lunsjÅrets overnattingstur følger Gamle Kongevei mot Dovre! I år som tidligere tar vi med oss en liten gruppe folk og hester og rir en lengre tur innover i fjellet. Du får din egen fjellvante og tøltende islandshest som bærer deg trygt gjennom Dovrefjell og Rondane nasjonalpark, gjennom en annerledes opplevelse hvor samværet med hest, natur og folk står i sentrum.

Vi har oppmøte til middag på Hjerkinn Fjellstue mandag 24. juli. Første overnatting blir da på Fjellstua. Tirsdag morgen etter frokost saler vi opp hestene, pakker saltaskene og rir til Furuhaugli via Grisungdalen. Overnatting og 3-retters middag på Furuhaugli Turisthytte i hytter med bad. Onsdag rirkirsti og glampi vi videre via Fokstua til Dovre på Gamle Kongevei. Overnatting i vedfyrte telt på Skeie hvor middagen blir tilberedt på bål. Torsdag går turen fra Dovre i retning Grimsdalen til Haverdalsetra. Her overnatter vi i hytter og får servert ekte seterkost og ta del i gammel seterkultur. På fredag rir vi fra Haverdalen til Grimsdalen og deretter over fjellet til Hjerkinn. Vi regner med å være fremme på Hjerkinn i 17-tiden fredag 28. juli.

Det blir med følgebil med hele veien, så vi trenger kun pakke det vi skal ha i løpet av rideturen på hesteryggen.

vannet savalenPris 8950 kr. Prisen inkluderer fire overnattinger med alle måltider, fra middag på Hjerkinn Fjellstue på mandag til lunsj på rideturen på fredag, samt leie av hest og utstyr. Det inkluderer ikke drikke til maten på de forskjellige stedene vi overnatter.

Utstyrsliste: Sovepose (varm), pute om man vil, liggeunderlag, håndkle og toalettsaker (våtservietter) og evt penger til drikke underveis, i tillegg til vanlig ride/turtøy til bruk i fjellet (ullundertøy, vann- og vindtette klær, hansker, lue og bøff). Badetøy (?) og solkrem!

 

Dette blir årets store opplevelse, og ikke minst sommerens vakreste eventyr, velkommen skal dere være!

på beite

kirsti og tone

Både folk og dyr koser seg på tur!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>