Drømmer du om å fotografere Moskus? 4 kurs-weekender i september 2017

fotokurs1

Bli med på en spennende og lærerik workshop på Dovre. Med base på Hjerkinn Fjellstue skal vi besøke Moskusen i sitt rette element. Naturfotograf Roger Brendhagen vil gi deg en innføring i naturfotografering. Han og guidene fra Moskus-safari Dovrefjell lover noen innholdsrike dager i fjellheimen!

 

08. – 10. september 2017

15. – 17. september 2017

22. – 24. september 2017

29. september – 01. oktober 2017

 

Du vil få generelle tips og praktiske råd – i tillegg til å kunne få teste og låne forskjellig fotoutstyr. Herunder 200-400mm, 300mm, 400mm, 500mm, 600mm, etc. Oppmøte på Hjerkinn Fjellstue kl 18.00 fredag, avslutning ca kl 16.00 på søndag. Det blir ikke satt opp felles transport, så kursdeltakere må komme seg til Hjerkinn med egen bil eller tog. Fredag blir det foredrag og innføring i naturfotografering. Lørdag kveld blir det en times foredrag i hvordan man forteller en historie med bilder, samt hvordan man selger bilder. Lørdag og søndag blir i sin helhet brukt i felt – på søk etter moskus, fjellrev og elg. Pass å kle deg godt/ta med ekstra klær og godt med niste.

Pris kr 7000.- i enkeltrom, inkl kost og losji.

Påmelding til roger@brendhagen.no mobil: +47 48 40 18 18

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>