ISLANDSHESTHELG PÅ HJERKINN

For 18. året på rad inviterer vi til

ISLANDSHESTHELG PÅ HJERKINN

14. – 16. september 2018.
lisbetvinTradisjonen tro samles islandshestfolk fra hele landet til ridetur og sosialt samvær på Norges tak, nærmere bestemt Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning. Oppmøte er fredag ettermiddag/kveld. Lørdag rir vi inn i moskusens rike. Vi tilbringer hele dagen i salen, og spiser lunsj ved foten av Norges vakreste fjell, Snøhetta. Etter rideturen kan det passe med en tur oppi jaccuzzien før middag og etter middag blir det samling og fest i «Fantstua». Søndag rir vi en runde rundt Hjerkinndammen, som med sitt unike og vakre morenelandskap byr på en fartsfylt opplevelse utenom det vanlige, som avsluttes med et friskt bad for rytter og hest i elven ved Hageseter (for de som trenger en oppkvikker etter en lang natt i Fantstua).IMG_0230

 

Denne helgen er kun for voksne, erfarne ryttere. Man kan ha med hest selv, som blir oppstallet på boks eller sammen i utekve. Det er også mulig å leie hest hos oss.

Enten du har vært med fra starten av, eller har lyst til å prøve noe nytt og spennende, velkommen skal du være til høstens vakreste og ikke minst artigste eventyr!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *